Világító doboz

A legtöbb reklámhordozó sötétben elveszíti hatását. Neon hirdetésekkel mindig jelen lesz a vásárlói számára még sötétben is. Világító reklámtábláink különösen meggyőzőek, ha a fényviszonyok csökkennek. Sötétedés után is fontos megragadni a célcsoport tekintetét a megvilágított reklám jó elhelyezésével. A méret és forma megfelelő megválasztásával biztosítható a kívánt hatást. A rapidnyomda.hu webáruházban csak kiváló minőségű világító táblákat kínálunk, amelyek meggyőzik Önt a könnyű használhatóságukkal és a nagyszerű hatásukkal. Világító dobozaink diszkrét és ideális hirdetési helyet kínálnak kirakatokban, vásárokon és rendezvényeken egyaránt.

Világító dobozaink a minőségüknek, a megfizethető árnak és könnyű kezelhetőségnek köszönhetik népszerűségüket. Világító hirdetéseinket előre összeszerelve szállítjuk, amelyek nemcsak fényerejükkel hanem letisztult vonalaival és erős színeivel fogja Önt és vásárlóit lenyűgözni.

A világító doboz mint egy hatékony reklámeszköz, hogy cége hirdetésére akár sötétben is felfigyeljen a célközönség. A megfelelő grafika kiválasztásával és a LED világítás használatával növelhető a reklám esztétikuma és hatékonysága. A rapidnyomda.hu online webáruház által kínált plexivel, feszített ponyvával vagy feszített textillel, Samsung LED világítással ellátott világító doboz 10.000 órás élettartammal rendelkezik, amely hosszú távon biztosítja a reklámeszköz működését.

Legelterjedtebb megoldások a következők

  • Plexi lemezzel LED világítással
  • Feszített ponyvával LED világítással
  • Feszített textillel LED világítással

További termékek a kategóriából

Molinó

Öntapadó fólia (vinyl)

Reklámtábla

Óriásplakát

Fóliavágás

Vászonkép (Festővászon)

Fotópapír

Tapéta

Mágnesfólia, autómágnes

Projekt táblák