Rapidnyomda - Karrier lehetőségek

Színvonalas munkakörnyezet és álláslehetőségek a Zemplén régióban.

Ismerj meg minket!

Büszkék vagyunk rá, hogy egy dinamikusan növekvő vállalkozásként a Zempléni régióban egyre több munkavállalónak tudunk színvonalas munkakörnyezetet és megélhetést biztosítani. Kreatív és fiatalos csapatunk előtt nincs lehetetlen! Nálunk a fókusz a megoldáson van! Csatlakozz hozzánk!

Ezzel foglalkozunk:

Az alkotás generálkivitelezői vagyunk

Nálunk lehetőséged lesz valóban értéket teremteni! Cégünk nem szokványos tevékenység együttese minden elemével a professzionalistásra törekszik.

Ezeken a területeken alkotunk:

Színvonalas munkakörnyezet

Irodánk és dekorstúdiónk Sárospatakon található. Gondoskodtunk róla, hogy munkavállalóink otthonos és modern környezetben dolgozhassanak minden nap. Világszínvonalú gépekkel és eszközökkel zajlik a gyártás, egy jól felépített, hatékony rendszerben.

Barátságos és támogató légkör

Tudjuk, hogy mindenkire szükség van egy jól működő vállalkozáshoz, a legkisebbnek tűnő feladat is része egy jól működő gépezetnek. Célunk, hogy munkahelyi nyomás nélkül tudj a maximumon teljesíteni és támogatjuk a munka és család egyensúlyát.

Szárnyalhat a kreativitásod

Mi nem a problémát, hanem a megoldást keressük! Dekor stúdiónk felé rengeteg egyéni kérés érkezik, melyeket együtt valósítunk meg. Szükségünk van a csapatjátékos énedre, egyedi látásmódodra, és határtalan kreativitásodra minden nap.

Anyagi megbecsülés

Nem csak a munkánkban törekszünk a lehető legmagasabb színvonalra. Tudjuk, hogy számodra is fontos a tervezhető jövő és az anyagi biztonság. Stabil, kiszámítható és versenyképes fizetést biztosítunk munkavállalóinknak.

Elsődleges szempontunk a MEGOLDÁS!

Nálunk az “ügyfél az első” kifejezés nem csak egy PR fogás! A megoldás orientált szemléletmód nálunk alapvető filozófia. Célunk hosszútávú üzleti és emberi kapcsolatokat építeni. Ehhez minden követ meg kell mozgassunk, hogy bármilyen problémával is álljunk szemben, mindig a maximumot tudjuk nyújtani!

Értékeink

“Kvalitásaid egyedi kombinációja az, amit egyedül te adhatsz a többieknek”

Törődés

Odafigyelni egymásra, nem mindig könnyű, de nem lehetetlen! Hiszünk benne, hogyha időt és figyelmet szentelünk kollégáinknak, megteremthetünk egy ideális munkakörnyezetet, ahol az emberi kapcsolatok értékesek is lesznek. Törődünk a partnereinkkel és megkapják tőlünk azt az odafigyelést, amit mi elvárunk a szolgáltatóktól.

Rugalmasság

Rugalmasságunknak köszönhető, hogy a legnagyobb kihívást jelentő feladatokat is sikerrel teljesítjük. Nem ismerünk lehetetlent: ha olyan megkeresés érkezik hozzánk, amelyet a meglévő eszközeinkkel nem tudunk teljesíteni, akkor megteremtjük a megoldást ─ jelentse ez akár egy új gép beszerzését.

Abban hiszünk, hogy ha elértük a határainkat, akkor ideje tágítani rajta, és megszerezzük a szükséges anyagokat, eszközöket vagy tudást. Mi sem szeretjük, ha azt mondják nekünk: „ezt nem lehet”, „ilyen nincs”, „megoldhatatlan” ─ elhatároztuk, hogy ügyfeleink tőlünk ilyet sosem fognak hallani.

Zempléniség

Nem csak itt lakunk, ez az otthonunk! A térség felemelkedését kiemelten fontosnak tartjuk, és hisszük, hogy ezért lehet is, és tudunk is tenni: nemcsak a térség népszerűségét növelő kezdeményezéseket támogatjuk, de a helyi vállalkozások felemelkedését is figyelemmel kísérjük, segítő kezet nyújtunk, ha szükséges. Dinamikusan növekvő vállalkozásunk vonzó munkalehetőséget biztosít a környékbelieknek.

Megbízhatóság

Nálunk nem fordulhat elő, hogy megígérünk valamit, és azt nem tartjuk be ─ de olyan sem, hogy többször ígérünk. Minden vállalásunkat határidőre elkészítjük, legyen szó monumentális vagy épp a legapróbb megbízásról. A bizalom sok alkalom alatt épül fel, de egyetlen is elég, hogy leomoljon. Mi ezt az egyetlen alkalmat sikerrel kerültük el egész pályafutásunk során. Kollégáink bizalma éppen ilyen fontos, gondoskodunk róla, hogy egy stabil és megbízható vállalkozás részesei legyenek.

Fejlődés

Ha az álmainkról esik szó, akkor az mindig a fejlődéssel kapcsolatos. Sosem a közeli célok megvalósítása volt az elsődleges a számunkra, hanem a jövőbe vetett hit, és az annak érdekében történő fejlődés. Mind önmagunkban, mind munkatársainkban, partnereinkben a fejlődésre irányuló vágy és törekvés a legfontosabb számunkra ─ hiszen mi az építés elkötelezettjei vagyunk, és nincs nagyobb projekt annál, mint ha a jövőt építhetjük, közösen.

Alkotás

…mert az alkotói szabadság is motiváló számunkra, munkavállalóinknak és ügyfeleinknek is! Hiszünk benne, hogy azzal, hogy teret adunk kollégáinknak, még jobb ötletek születnek. Cégvezetőként nem az a dolgunk, hogy féken tartsuk egymást, hanem hogy támogassuk a kibontakozás útján.

Ügyfleinket is erre bíztatjuk: ne a korlátokban, hanem a lehetőségekben gondolkozzanak, segítségünkkel és szakértelmünkkel mi megoldjuk a kivitelezést. Ha számodra is fontos, hogy partnereidet értéket teremtsenek és egy nagyobb cél érdekében dolgozzanak, mint a profit, akkor mi leszünk a te szövetségeseid.

Elköteleződés

Valljuk, hogy van egy hosszútávú, erős kapcsolódási forma, ami átsegít árkon-bokron, nehézségen, éjszakákon, nehéz helyzeteken egyaránt. Elköteleződni tudunk egy személyhez, egy ügyhöz, egy csapathoz, egy munkahelyhez, egy feladathoz. Egy közös cél érdekében összekapaszkodunk, hogy az életünk kerek egész legyen.

Tudjuk, hogy a munka kitölti életünk nagy részét, éppen ezért fontos, hogy megbecsüljük azokat, akik velünk dolgoznak minden egyes nap. Biztosítjuk a biztonságos munkavégzés kereteit, azonban ezen túl menően akkor lehet megfelelően támogatni a dolgozókat, ha munkaadóként ismerjük a valódi igényeiket.

Hiszünk az emberi értékekben, a soft skillek fontosságában, értékeljük a lojalitást és cserébe mi azt nyújtjuk, amire munkavállalóinknak szüksége van: egy stabil és biztos vállalati héttérre.

Hosszútávú kapcsolatokra törekszünk partnereinkkel is, ezért minden követ megmozgatunk, hogy te is érezd: nekünk nem csak egy munka vagy!

Nyitott pozíciók

Sales representative – Értékesítő munkatárs

Keressük a Rapidszigetelés Purhab szigeteléssel vállalkozásunk SALES kollégát keres! Képviselj minket magas színvonalon és kiemelt bérezéssel jutalmazzuk szorgalmadat!
Részletek

Ügyfélkapcsolati munkatárs

Keressük a Rapidnyomda bemutató terem elsőszámú házigazdáját és az ügyfeleink kedvenc kapcsolattartóját! Köztünk a helyed, ha barátságos, nyitott személyiségedet szeretnéd egy igazán jó munkahelyen kamatoztatni!
Részletek

Nem találtál számodra megfelelő pozíciót?

Töltsd fel önéletrajzodat, ha nálunk szeretnél dolgozni és keresni fogunk, ha van számodra egy jó ajánlatunk:

Jelentkezés

Nézz be hozzánk!