fbpx

17 méter magasan milliméter pontossággal

2022-ben cégünk egy igazán nagyszabású és izgalmas megbízást kapott. A Weinberg93 Építő Kft. volt a hangár kivitelezője, akik már régóta törzsvásárlói dekornyomdánknak, így nem volt számukra kérdés, kihez kell forduljanak a feladattal. Az ACE hangár impozáns logójának gyártását és felhelyezését kellett elvégezzük. A projekt a budapesti repülőtér területén található épület nagysága miatt különleges kihívást jelentett, hiszen a logó 15 méter magas volt, amit egy 17,5 méter magas kapura kellett felhelyezni. A legnagyobb nehézséget az jelentette, hogy a hatalmas logót 82 különálló darabra kellett felosztani, majd úgy összeállítani, hogy a végeredmény tökéletesen egybeolvadjon, mintha illesztések nélkül készült volna.

Az ACE (Aeroplex of Central Europe Aircraft Technology Center Ltd.) egy vezető repülőgép-karbantartó vállalat, amely Budapest szívében, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér területén üzemelteti hatalmas hangárját. A hangár egyedülálló a maga 8200 négyzetméteres alapterületével és kapacitásával, mely lehetővé teszi, hogy egyszerre négy keskenytörzsű vagy egy szélestörzsű repülőgépet szolgáljon ki. Az épület kialakítása során használt 850 tonna acél, több ezer csavar és speciális daruk mind azt bizonyítják, hogy itt igazi nagypályás mérnöki és kivitelezési munka zajlott.

Gyors és pontos kivitelezés, 100%-os ügyfélelégedettség

A helyszíni felmérés és a gyártmányterv elkészítése három napot vett igénybe, ezt követően kollégáink két nap alatt végeztek a logó kihelyezésével. A gondos tervezésnek és a pontos előkészítő munkának köszönhetően rengeteg időt és energiát spóroltunk meg a helyszíni kivitelezés során, amely mindössze 20 órát vett igénybe. A logó végső megjelenése lenyűgöző lett, több száz méterről is tisztán látható, és az ügyfél maximálisan elégedett volt a gyorsaságunkkal és a kivitelezés minőségével.

A kivitelezés során egy hatalmas ollós emelőt használtunk, amely lehetővé tette, hogy biztonságosan és pontosan dolgozhassunk a magasban. Csapatunk 10 tapasztalt munkatársat vetett be a nagyszabású munkához, akik minden apró részletre figyelve valósították meg a projektet. A megrendelőnek nem voltak különleges igényei, csak egy víziója, így nekünk kellett a kivitelezési terv minden részletét kidolgozni, az anyagválasztástól a technikai megvalósításig.

Ugyanakkor a projekt nagysága és bonyolultsága egyáltalán nem érintette más folyamatunkat. Nyomdánk minden megrendelést időben, a tőlünk megszokott magas minőségben készített el. Az ilyen jellegű munkák során rendkívül fontos a precíz ütemezés és a folyamatos kommunikáció a csapaton belül, hogy minden a terv szerint haladjon.

Az ACE hangár projekt során bizonyítottuk, hogy képesek vagyunk a legnagyobb kihívásokkal is szembenézni. Bármilyen reklámdekorációs ötletet meg tudunk valósítani, garantálva a kifogástalan végeredményt. Ügyfeleink igényeire szabott, innovatív megoldásokkal segítjük vállalkozásukat kitűnni a versenytársak közül. Legyen szó egyedi méretű logókról, reklámtáblákról, feliratokról, autófóliázásról, reklámajándékokról, vagy display rendszerekről, ránk számíthatsz! Sőt, szívesen látjuk egyedi, még sosem látott ötleteidet, hogy valóban egyedit alkothassunk. Válassz minket, ha pontos, megbízható és látványos eredményt szeretnél!

Iratkozzon fel, a legfrissebb hírekért! 

A legjobb ajánlatok és a legérdekesebb információk egyenesen a postafiókjában landolnak! Ha nem szeretne eltévedni az online szakmai tengerben, itt a helye! 

Feliratkozás

További cikkek

Szórólap méret

A marketing fejlődésével a szórólapok mérete és alakja is változott. Ma már egészen egyedi megoldásokkal is találkozhatunk, hiszen helyi érdekeltségű

Tovább olvasom »