Rapidnyomda Sárospatak – Kik vagyunk?

Ezt a kérdést minden vállalkozás igyekszik megválaszolni, számtalan bemutatkozást olvashattál már. Hisszük azonban, hogy a Rapidnyomda.hu Kft. “személyében” valami igazán különlegeset ismersz majd meg.

Ezért vagyunk mások

és mi tényleg azok vagyunk

A hasonló tevékenységű cégek sorából ugyanis több szempontból is kiemelkedünk, ami sajátos arculatunknak köszönhető. Ez pedig abból fakad, hogy immár egy szerteágazó portfólióval rendelkező, több alkalmazottat foglalkoztató, 1000 m2-nyi területen működő vállalkozás vagyunk, ám kicsiny boltként kezdtük, és az erre jellemző szemléletünk máig megmaradt.

Minden megbízásnál még ma is csilingel a “Vevő jött”-csengő elképzelt boltajtónkon, ahol csak úgy léphet ki az ügyfelünk, hogy arcán elégedettség tükröződik. Nem tudunk, mert nem akarunk elszakadni ettől a kisvárosi, kisboltosi attitűdtől – abban hiszünk, hogy akkor is ez a legfontosabb, ha az egykori garázsból mára már a legnagyobb volumenű megbízásokat is teljesíteni tudó vállalkozás lett.

Egyetlen cég öt arca

Mert 10 év alatt az egyetlen nyomtatóval végzett szolgáltatások köre igencsak kibővült, a Rapid Nyomda Sárospatak tevékenysége pedig már 5 területre is kiterjed:

Rapidnyomda

Ma már gyakorlatilag nincs olyan online nyomdai vagy dekorációs tevékenység, ami ne szerepelne kínálatunkban

Rapidszigetelés

Ma már gyakorlatilag nincs olyan online nyomdai vagy dekorációs tevékenység, ami ne szerepelne kínálatunkban

Rapidlift

Ma már gyakorlatilag nincs olyan online nyomdai vagy dekorációs tevékenység, ami ne szerepelne kínálatunkban

Rapidcool

Ma már gyakorlatilag nincs olyan online nyomdai vagy dekorációs tevékenység, ami ne szerepelne kínálatunkban

Rapid generálkivitelezés

Ma már gyakorlatilag nincs olyan online nyomdai vagy dekorációs tevékenység, ami ne szerepelne kínálatunkban

Küldetésünk kiszolgálni a jövő vállalkozóit

Messzire kerültünk hát attól a vállalkozástól, amelybe még főállás mellett, egyetlen nyomtatóval vágtunk bele. De a tulajdonosi szerkezet a mai napig változatlan maradt, és mi magunk is azok maradtunk sok tekintetben.

Ennyi mindent ad az, hogy mások vagyunk

Láthatod majd, hogy filozófiánk, értékeink és egyediségünk mindegyike voltaképp ebből ered: egy vállalati létforma felé menetelő cég és az ügyfél érdekeit személyes érintettséggel kezelő szemlélet ötvözéséből.

Ennek a kétpólusosságnak köszönhetők a következők:

Ha elvállalunk valamit, azt minden körülmények között véghezvisszük. Volt már olyan, hogy kivitelezhetetlennek tűnt a megrendelő elképzelése – megoldottuk, sőt, izgalmasnak tartottuk a kihívást.

Volt olyan is, hogy időközben derült ki: vagy visszaadjuk a munkát, vagy veszteségünk fog származni belőle. A visszamondás szóba sem jöhetett – végül szerencsésen, ráfizetés nélkül oldódott meg, de semmi nem lett volna drága azért, hogy helyt álljunk.
Előfordult az is, hogy egész berendezést kellett megvenni azért, hogy teljesítsük a kérést. Megvettük.

Igen, bármekkorára is nőttük ki magunkat, olyanok vagyunk, mint a kisboltos, aki az ajtóig kíséri az ügyfelét, fürkészve, vajon teljesen elégedett-e. Aki, ha kell, eget-földet megmozgat azért, hogy teljesítse a megrendelők kívánságát.

Szolgáltatásaink, termékeink abszolút top minőséget képviselnek, így akár kifejezetten magas árkategóriába tartozhatnának. Számunkra azonban fontosabb, hogy az ár-érték arány legyen inkább ilyen kiemelkedő, hiszen ezáltal visszatérő, újonnan betérő és ami a legfőbb: elégedett ügyfeleket mondhatunk magunkénak. Áraink ezért az általunk kínált minőséghez képest visszafogottak, hogy ebben is, az ár-érték arányában is különlegeset kínálhassunk.

Az elmúlt 8 év alatt egy pici garázsvállalkozásból több területen működő, a teljes nyomdai és dekorációs online divíziót lefedő céggé nőttük ki magunkat. Ilyen arányú fejlődés csak akkor valósulhat meg, ha halljuk és értjük az idő szavát. Berendezéseink, eszközeink a piacvezető gyártók legkorszerűbb, csúcstechnológiát képviselő termékei közül kerülnek ki. Szemléletmódunkat is a leghaladóbb elvek ismerete és követése jellemzi: nagy hangsúlyt helyezünk a fenntarthatóságra mind a saját berendezéseink, mind a vásárolt termékek terén. El sem tudnánk képzelni, hogy porosodó gépek, festékszag és pára között dolgozzunk – környezetünk modern, letisztult, sőt: otthonos.

Sokan írják magukról, hogy “igazi csapat vagyunk”, de egy csapatot a közös cél köt össze – bennünket pedig annyi minden más is. Természetesen mindannyian egy cél érdekében dolgozunk, egymást segítve – de szeretjük együtt tölteni az időnket, sokan évek óta ismerjük egymást, és támogatásunk nem csupán a munka területére korlátozódik.

Fontos számunkra, hogy munkatársaink éppen úgy fejlődjenek és haladjanak előre, ahogyan a cég. Egy ilyen munkaközösségben nem csupán öröm dolgozni, de azt is megtapasztaltuk, hogy a jó hangulatnak, remek kapcsolatoknak köszönhetően milyen extra hatékonyan tudunk együttműködni.

Alapelvünk, hogy mindent házon belül gyártsunk le. De tényleg mindent! Amit esetleg mégsem lehet, azt külső forrásból oldjuk meg – elsőként, aztán beszerezzük a megvalósításához szükséges hátteret.

Mindig is úgy gondoltuk, hogy a vásárlói igények mellé oda kell tenni a megfelelő technológiát, gyártási rendszert. Ennek köszönhetően ma már képesek vagyunk házon belül legyártani a legösszetettebb projektek elemeit is. Ezáltal pedig a nevünkhöz hűen valóban Rapid-ok, gyorsak tudunk lenni

– így épül fel a magas minőség + gyorsaság + kiváló ár-érték arány hármassága, amellyel kivívhatjuk megrendelőink maximális elégedettségét.

Amit nyújtunk

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Kiemelt fontossággal kezeljük vásárlóink elégedettségeit és igényeit.

Ha egyedi megoldásokra van szükséged, vagy tanácstalan vagy egy projekt megvalósításában, keresd bizalommal tapasztalt, több éves gyakorlattal rendelkező szakembereinket – készségesen segítenek telefonon vagy e-mailben.

GRAFIKAI TERVEZÉS

A Rapidnyomda.hu Kft. több, mint egy egyszerű nyomda: magasan képzett, tapasztalt, képzőművész grafikusaink a vizuális tartalomkészítés szakértői.

Ennek köszönhetően komplett arculatok, kézikönyvek, mock upok és bármilyen grafikai megbízást a legmagasabb színvonalon tudunk teljesíteni.

PROFESSZIONÁLIS GYÁRTÁS

A legnevesebb gyártók gépeivel felszerelt saját gépparkunk lehetővé teszi, hogy egy kézben tartsuk a folyamatot a tervezéstől a gyártáson át a kivitelezésig.

Mi vagyunk az a sárospataki nyomda és dekor stúdió, mely professzionálisan felszerelt saját gépparkjában készíti el megrendelt nyomtatványaidat.

LÁTOGATHATÓ BEMUTATÓTEREM

Az általunk tervezett, illetve kivitelezett termékeket megtekintheted mintaboltunkban vagy az 1000 nm2-es gyártócsarnokunkban.

Szívesen jönnek el hozzánk belsőépítészek, kivitelezők egy-egy új projekt előtt, közös ötletelésre és ihletmerítésre.

SZÁLLÍTÁS

A csomagokat a legtöbb európai országába rövid időn belül, kedvező áron juttatjuk el, a legmegbízhatóbb futárcégek segítségével.

Logisztikai partnereinknek köszönhetően az egyedi méretű és csomagolású, reklámdekorációink is időben célba érnek.

FELMÉRÉS, TANÁCSADÁS

Személyes kapcsolatfelvétel után egyeztetünk a megrendelővel, és az igényeinek legmegfelelőbb, költséghatékony megoldást javasoljuk.

TERVEZÉS, AJÁNLATKÉSZÍTÉS

Minden esetben látványtervet készítünk az elképzelésekről, ennek elfogadása után dolgozzuk ki egyedi ajánlatunkat, szem előtt tartva megrendelőink árérzékenységét.

GYÁRTÁS, KIVITELEZÉS ÉS TELEPÍTÉS

Rövid határidővel magas minőségben, modern gépekkel szakképzett kollégáink készítik el a rendeléseket.

Az általunk készített dekorációkat egyeztetett időpontban, az ország egész területére kiszállítjuk és installáljuk.

GARANCIA

Az általunk gyártott termékek gyártására és kivitelezésére is minden esetben garanciát vállalunk.