/00

Összes termék

Molinó

Öntapadó fólia (vinyl)

Reklámtábla

Óriásplakát

Világító doboz

Fóliavágás

Vászonkép (Festővászon)

Fotópapír

Tapéta

Mágnesfólia, autómágnes

Projekt táblák

Reklámdekoráció

Az eladás kulcsa, hogy kitűnjünk a versenytársaink közül, üzenetünket eljuttassuk a célközönségünk felé. Megrendelőinknek a vizuális kommunikációban nyújtunk segítséget. Egyedi méretben változatos anyagokra és felületekre tervezünk és gyártunk nagy precizitással, rövid határidővel.

Display rendszerek, kiállítási eszközök

Az Ön vállalkozása rendszeresen részt vesz kiállításokon, rendezvényeken, sporteseményeken? Megfelelő reklámeszközöket keres vállalata üzenetének közvetítésére? A kiállítások, fesztiválok elengedhetetlen eszközei a display rendszerek. Széles kínálat várja Önt, hogy a kiállításon, rendezvényen a cége megjelenése a kívánt hatást érje el. A display rendszereket, kiállítási eszközöket kívánsága szerint megtervezzük, kinyomtatjuk, legyártjuk.

 

Nyomdai termékek

Klasszikus nyomdai termékek széles választékával várjuk Önt. Névjegykártyák, szórólapok, naptárak, címkék még napjainkban is közkedvelt reklámeszközök. Számos iparág és vállalat számára a kiváló minőségű szórólap vagy katalógus tökéletes módja annak, hogy szolgáltatásaikról vagy termékeikről szóló információkat a nagy közönség számára elérhetővé tegyék.

Reklámfeliratok

Cége, üzlete elegáns, figyelemfelkeltő megjelenése ma már elengedhetetlen. Profi csapatunk legyártja és a helyszínen fel is szereli bel- vagy kültéri feliratát. A feliratok készülhetnek habból, alumíniumból, vagy plexiből is LED-es világítással.

RAPID megoldásaink

Modern európai színvonalú gépparkunkkal, egyedi igények kiszolgálására készültünk fel. Kiváló minőségben modern prémium alapanyagokkal, rövid határidővel gyártunk és kivitelezünk ügyfeleink részére.

RAPID termékek

A logózott szóróanyagok vállalkozása terméke nevét teszik ismertebbé. Kampányszerűen oszthatjuk, vagy törzsvásárlói is kaphatják megbecsülésünk jeleként.